rispekt zahtijeva da se rispekt i daje. a rispekt se ne daje šutnjom. nije mi jasno baš sad... u ime onih koji nisu potpisali ovaj zahtjev za referendum tj. onih koji nisu suglasni s ovim referendumom, svi kritičari referenduma, katoličanstva, kc i sl. bi trebali šutjeti. jer trebaju imati rispekta prema većini katolika koja nije potpisala zahtjev?
je li trebamo šutjeti i sad cijelo ljeto i trebamo li šutjeti pred sam referendum? do kada trebamo šutjeti i biti obazrivi prema osjećajima vjernica? jer mi smo u biti problem, mi polariziramo naciju, mi gazimo tuđe osjećaje, zar ne? katolici imaju pravo govoriti o zaštiti nerođenog djeteta, o neplodnima parovima-ubojicama, o bolesnim pederima i o ateistima koji neće biti spašeni... jer to je sve dio vjere. to se smije govoriti... ali kritika toga, zaštita ženskih prava, pravo na liječenje, građanska prava lgbt zajednici i prava nevjernika... o tome se ne smije govoriti ili smije ali ne smije spomenuti one koji to pravo dovode u pitanje tj. poriču...
zabolila me glava od zamjena teza.![]()