i isto tako nije isto da li je nesto izjavio netko tamo imenom i prezimenom u RL ili neka forumasica, a kada se oplete (sprda) po onom sto je onom imenom i prezimenom sveto, oplete se i po optimistu, winnterici itd. koje ni jednim retkom nisu skrivile situaciju niti zasluzile da se s njima sprda (pocevsi od ovaca, isusa itd)
a sto se tice dezurne policije, reci mi da se na bilo kojem topicu ne raspravlja o tome kako, ajde kad se vec prica o homoseksualcima, postoji odredjen broj koji ne podrzava povorku, kako se linkaju tekstovi kako su se neki izlijecili i kako je sve to hir i prolaznost i da netko napise, sprdnju o tome kako je to ipak bolest da ne bi netko uletio i reagirao na nacin komunikacije? i ne bi ga nitko nazvao dezurnim policajcem.

kad sam spomenula rispekt, napisala sam svima nama. a ne samo vama
rispekt prema stvarima koje su drugoj strani (sugovorniku, citacu, tvojoj/mojoj rodici, ubaci osobu) bitne.
i ako mogu kritizirati kako je licemjerno od jedne strane, zasto ne mogu tako nesto napisati da je i s druge? samo zato sto se s prvom stranom slazemo?