-
Osoblje foruma
hajmo ljudi iskreno se malo smiriti ovdje i ne govoriti FUJ na nečije citate iz Biblije, to njima predstavlja Sveto pismo i hajmo bar malo respekta pokazati jedni prema drugima.
Diskriminacija sigurno postoji i u drugoj varijanti Dijana, zato polako, ne rješavaš ti svoj problem ili ono što te tišti koristeći diskriminatornu svoju retoriku, pa tako ni drugi tabor ako koristi takvu retoriku.
Dijana, ne znam jesi li čitala ranije kad sam napisala da je današnji oblik vjere i ono što Crkva (rimokatolička u ovom slučaju) očekuje od svojih vjernika tek sekunda, dijelić cijelog programa. Crkva je prije 30 godina drugačije izgledala, da ne spominjem prije 100-200 godina, izgledat će i za 20 godina drugačije i nisam sigurna što će tad biti kak-ti zabranjeno a što dozvoljeno a ne možeš biti niti ti. Crkva se mijenja i dobro je da je tako inače bi nestala kroz svo ovo vrijeme da se nije mijenjala kroz stolječa a mijenjali su Crkvu ljudi
) stoga nije ona kako si sama napisala ironično "pokvarena organizacija" nego tijelo koje se formira i dalje, nadam se da ćemo se ovome smijati kroz 10-120 godina.....
Samo za primjer, ti znaš da Papa Franjo poslao svojim biskupima anketu, hoće osjetiti puls naroda o temama vrlo bitnim za čovječanstvo. Englezi su tu anektu digli online da puk može odgovarati na tu temu, naši pak crkvenjaci vele da što će to nama vjernicima, da to nećemo moći uopće razumjeti i na to odgovoriti..... Ja se osobno tu osjećam kao ovca i vrlo ozbiljno razmišljam o tome da napišem pismo našim crkvenjacima s pitanjem gdje je anketa za puk? gdje je anketa za vjernike? i poslati još jedno pismo u Rim (kad saznam kamo) s pitanjem zašto hrvatski crkvenjaci tu anketu skrivaju od puka na neki način.
Kad naši nauče pošteno i otvoreno ikludirati svoj puk onda će se vratiti i mnoge izgubljene ovce
)
Posljednje uređivanje od Kadauna : 26.11.2013. at 12:57
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma