Pokazuje rezultate 1 do 50 od 259

Tema: kako razmisljate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa šta se vi nikad ne zablejite
    pa to traje i traje dok vas netko ne trgne?
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 16.01.2014. at 12:00

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    da, al tad odem negdje. toliko me misli ponesu da odem u njih i uopce vise ne percipiram ista oko sebe.
    nije da ne mislim o nicemu vec ful intenzivno, sa svim mogucim osjetilima razmisljam o necemu. kod budan san.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    da, al tad odem negdje. toliko me misli ponesu da odem u njih i uopce vise ne percipiram ista oko sebe.
    nije da ne mislim o nicemu vec ful intenzivno, sa svim mogucim osjetilima razmisljam o necemu. kod budan san.
    aaa
    ovo je fakat fora tema.
    vid ove zuske s bijelom točkom, umiiirem.
    ne, nema mraka, nema bijele točke, nema balona koji pulsiraju, nema budnog sna. nego - hm, a kako da to opišem - blejiš ne znam, u stol preko puta

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aaa
    blejiš ne znam, u stol preko puta
    Ne vrte ti se slike o stolaru koji ga je izradio?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

aaa
    ovo je fakat fora tema.
    vid ove zuske s bijelom točkom, umiiirem.
    ne, nema mraka, nema bijele točke, nema balona koji pulsiraju, nema budnog sna. nego - hm, a kako da to opišem - blejiš ne znam, u stol preko puta
    E, bravo!

Ovako nešto ? http://www.google.hr/imgres?imgurl=&...ed=0CAIQsCUoAA

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

al ja sam, majkemi, mislila da je tako svima.
    ovo mi je otkrice, blejanje u stol, brojis ovce ili ne radis nista, ajme zakon!
    Posljednje uređivanje od leonisa : 16.01.2014. at 12:42

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako!

Ovo me sjetilo...pa ću stidljivo upitati, jeste li ikad nešto sanjali tako intenzivno da je to postane potpuno ravnopravno stvarnom osjećaju, odnosno potreba da se to stvarno u stvarnosti doživi postaje suvišna jer znate i osjećate da ste to potpuno doživjeli u snu i da je to stvarno tako i u realnosti.
    Npr. letenje. Osjećala sam vjetrić na koži, srce mi je lupalo prlikom prolaska kraj nekih stvari, pa onaj osjećaj u želucu kad malo ubrzate...Uvjerena sam da znam kako je letjeti i upravljati svojim letom To sam tako stvarno sanjala prije nekoliko godina i još uvijek se živo sjećam svakog detalja. I još jednom u djetinjstvu, pa sam u vrtiću pokušala demonstrirati svoje letenje jer sam vjerovala da mi se to stvarno dogodilo. Nisam baš bila shvaćena, lol.

I da, jednom, prije dosta godina, sanjala sam pojam ljubavi. Neprepričljivo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako!

Ovo me sjetilo...pa ću stidljivo upitati, jeste li ikad nešto sanjali tako intenzivno da je to postane potpuno ravnopravno stvarnom osjećaju, odnosno potreba da se to stvarno u stvarnosti doživi postaje suvišna jer znate i osjećate da ste to potpuno doživjeli u snu i da je to stvarno tako i u realnosti.
    Npr. letenje. Osjećala sam vjetrić na koži, srce mi je lupalo prlikom prolaska kraj nekih stvari, pa onaj osjećaj u želucu kad malo ubrzate...Uvjerena sam da znam kako je letjeti i upravljati svojim letom To sam tako stvarno sanjala prije nekoliko godina i još uvijek se živo sjećam svakog detalja. I još jednom u djetinjstvu, pa sam u vrtiću pokušala demonstrirati svoje letenje jer sam vjerovala da mi se to stvarno dogodilo. Nisam baš bila shvaćena, lol.

Identično, kao dijete sanjala sam da letim, pamtim i osjećam taj feeling još danas. Zapravo nitko me još uvijek ne može razuvjeriti da nisam letjela
    i demonstrirala sam t opokušajima letenaj s fotelje ...

al ono praaavi osjećaj letenja. ma jesam,letila sam i gotovs.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Upravo tako!

khm, načela si temu snova, na tom polju sam maestralna

ne samo letenje, boje, zvukove, intenzivan osjećaj stvarnosti, lucidni snovi i slično, nego i snovi koji su u toj mjeri "lucidni" da sanjam jedan san i onda se malo izdignem i vidim kartu svojih snova i na njemu sve snove koje sam ikada sanjala kako se događaju istovremeno, tj. sanjam ih sve odjednom

ne mislim da je to dobro, jer nemali broj puta mi se dogodilo da se probudim s potpunom amnezijom u trajanju nekoliko sekundi (što je užasno dugo kada se ne možeš sjetiti vlastitig imena niti koje je ovo dijete kraj tebe )

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ne. Uopće ne mogu zamisliti što to znači. Da ti je mrak? Da vidiš bijelu točku koja se ne miče? Da ne vidiš ništa?
    Ja stalno imam barem neki screensaver i hrpu podataka iza toga.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne. Uopće ne mogu zamisliti što to znači. Da ti je mrak? Da vidiš bijelu točku koja se ne miče? Da ne vidiš ništa?
    Ja stalno imam barem neki screensaver i hrpu podataka iza toga.
    Da, da. Nikad nije prazno i tiho, uvijek nešto vrtim. Ako nisu slike, onda su monolozi (nisu dijalozi, rijetko razgovaram sama sa sobom pa u glavi pričam samo ja, loooool).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •