Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, moj savjet je da pojednostavis stvari.
    Hajdemo korak po korak.
    Moj plan za tebe bi bio ovakav:
    1. Nutricionista ( imam jednu sa preporukama na tvom djelu grada) neka ti ona izmjeri sve omjere u tjelu sastavi jelovnik obzirom na stil zivota i prehrane. To nije preskupo, ne oduzima puno vremena ( pacenja su jednom mjesecno) , a rezultati ce na vagi i razini energije biti vidljivi brzo. Uz to povecati kolicinu hodanja svaki dan.
    2. Nakon nekog vremena , kad se ufuras u nove navike , individualni trenizi.
    Nadi trenera ili trenericu ( kineziologa) u najblizoj teretani do koje mozes pjesice, a izgleda ti ok. Nadi nekoga tko zna posao , s kim.ce ti biti ugodno i koga ces moci ubaciti u raspored.

I korak 3. najtezi. Nastavis drviti po jedan i dva .

Sve ja to znam. U teoriji, praksa me muči.

Sestrična mi je nutricionistica, nije u Zagrebu, ali je "phone call away". Njezin program koji sam ranije slijedila (a koji je zapravo promjena životnih navika), se pokazao uspješan (kažem, 10 kg u 3,5 mj), kad sam ga napustila trebalo mi je preko 12 mj da vratim te kile. Zašto sam ga napustila, to je već drugi par cipela.

Evo za trenera/trenericu se raspitujem... nebrojeno puta sam rekla da se ja ne mogu obavezati na neki termin, kad nikad ne znam kad će MD biti doma ili neće. To smo apsolvirali na onoj drugoj temi... i to je nešto što moram naučiti.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 17.01.2019. at 13:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •