Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Baš tako.
    Luda sam više od same sebe i nesposobnosti da se pokrenem.

Sličica:

Dok je Smjehuljica preko praznika bila kod moje mame vježbala je čitanje (koje joj baš i ne ide), moja mama je zabrijala da dijete ne vidi dobro. Ja sam u roku pola sata zakazala okulistički pregled. Pregled je pokazao da je sve ok i ja sam počala brijati da treba logopeda. U roku pol dana sam skupila preporuke za logopeda i naručila ju.

Sredinom prosinca dobila sam uputnicu za sebe za dermatologa. Poslala sam mail na centralno naručivanje prekjučer. Jer mi se počelo gaditi gledati rozi post-it na kojem piše da to moram napraviti.
    I sto bi se mi trebali sad diviti da dijete stavljas visoko na listu prioriteta ( cak i kad NE treba. Npr. ovaj logoped, dijete je zavrsilo prvo polugodiste prvog razreda, ocekivano je da jedva cita, a ne dobro. Osim ako nije napredno u citanju.) , a od sebe zadnju rupu na svirali i žrtvu?
    Da se razumijemo ja imam dvoje djece sa vrlo ozbiljnim poteskocama koje traju godinama, prosla sam s niima terapija i terapeuta ne znam im niti broj. O kucnom radu da ne govorimo. Ali imam previse godina da si mogu priustiti da budem zadanja rupa na svirali. Tijelo i um to vise ne mogu podnostiti.
    U jednom trenutku sam " zrtvovala" cak i vlastitu djecu , i njihove privatne skupe terapije da sebi platim nutricionistu i trenera.
    Moram reci da sam osobno imala puno bolje rezultate od njih i da je to stvarno dobro ulozen novac.
    Posljednje uređivanje od sirius : 17.01.2019. at 15:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •