Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pročitala biografiju Ive Andrića, Vatra u vatri.

Izvrsno napisana knjiga, osim prikaza Andrićeva života daje i dosta slikovit opis Bosne u 19. stoljeću u doba opadanja osmanlijske vlasti, a odličan je i prikaz početka 2. svjetskog rata u Jugoslaviji. Neke detalje nisam ni znala. Kao što nisam imala pojma o Andrićevoj diplomatskoj karijeri.
    Knjiga me podsjetila na neka davno pročitana djela, a potakla me i da se nekih ponovo prisjetim. I ujedno daje izvrstan prikaz Andrićeva djelovanja u okviru europske književnosti onog doba.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Izvrsno napisana knjiga, osim prikaza Andrićeva života daje i dosta slikovit opis Bosne u 19. stoljeću u doba opadanja osmanlijske vlasti, a odličan je i prikaz početka 2. svjetskog rata u Jugoslaviji. Neke detalje nisam ni znala. Kao što nisam imala pojma o Andrićevoj diplomatskoj karijeri.
    Knjiga me podsjetila na neka davno pročitana djela, a potakla me i da se nekih ponovo prisjetim. I ujedno daje izvrstan prikaz Andrićeva djelovanja u okviru europske književnosti onog doba.
    Potpisujem. I preporučam.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Tanja hvala ti na ovoj preporuci, upravo sam je pročitala i doslovno se osjećam obogaćeno, tako sam puno naučila. I odmah nastavljam s Prokletom avlijom, jedina njegova knjiga koju imam doma, sad ću je čitati drugim očima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •