Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: kad ste zadnji put uzele slobodan dan samo tak

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pulinka i dalje apsolutno ne. To nazivam osjećajem korisnosti i ispunjenosti, no ipak to nije vrijeme za sebe, vrijeme nemoranja jer moram poslati mailove, obaviti sastanke nastavi niz (iako volim svoj posao).
    Ima tako stvari na svijetu koje nam pružaju zadovoljstvo, no ovdje pričamo o vremenu za sebe, vremenu kada ništa ne moramo nego samo ono što taj trenutak želimo.

Adio Mare slažem se, meni je daleko bolja opcija primit se jednoga to sredit do kraja kako spada pa onda forumirat, ionako smo stalno i nekom multitaskingu, pa kad ga se može izbjeći (multitasking i rasipanje pažnje) zašto ne?
    Btw ne mogu zamislit da gulim krumpire, pečem šnicle i ne mogu odljepit oči od mobitela.

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    S vremenom sam postala spretna i stvari koje mi idu na živce mogu obaviti brzo, da mi ostane više vremena za ono što volim, ali i ono što moram.
    Identično samo što mi nekad treba vremena da se nakanim, al kad krenem onda sam speedy gonzales, ko buldožer turbo ekspresna, samo da se toga riješim i onda odmorko.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.12.2021. at 15:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •