Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Tanja_b, divno, čestitam!

Moj isto ronda da ne želi više ići u glazbenu., završava 2. razred, ide mu dosta dobro uz minimum truda. Solfeggio ima petice, a doma nikad ništa ne radi. Instrument odsvira minimum koliko je potrebno. Kaže čak da je njemu dobro kad dođe na sat instrumenta, solfeggio voli, a glavni razlog je što se njemu ne da ići, rađe bi doma ležao na kauču
    Šta sad da ja njemu kažem, ok, ostani ležati ili diži guzicu i izvoli ići dalje....inače, ja nisam tip koji odustaje, i samoj mi je grozno prihvatiti da se odustaje tek tako od bilo kakvih aktivnosti a opet ne želim forsirati iako mislim da mu razlozi nisu opravdani...
    Pa ni ne mora raditi solfeggio doma u 2. razredu! Zapravo, ako mu inače dobro ide i ako je redovit na nastavi, solfeggio se ne mora uopće raditi doma. Moj nije prstom mrdnuo za taj predmet od početka do kraja. U srednjoj je imao zadaće iz drugih predmeta, to je morao ponekad i raditi, ali solfeggio zaista ne.
    Čini mi se da je kod tvog djeteta problem motivacije - vjerojatno upravo to što ne mora ulagati osobit trud dovodi do rutine koja je djeci često dosadna. Ja mu ne bih dala da ostane doma ležati na kauču druga stvar ako mu je teško, ili ima neku drugu veliku zanimaciju, ili baš zaista ne voli glazbenu. Argument "ne da mi se" kod mene nikad nije prolazio.
    Često oni pred kraj školske godine budu već prezasićeni svim zahtjevima, školskim i glazbenim, pa tako isplivaju i priče o odustajanju.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ni ne mora raditi solfeggio doma u 2. razredu! Zapravo, ako mu inače dobro ide i ako je redovit na nastavi, solfeggio se ne mora uopće raditi doma. Moj nije prstom mrdnuo za taj predmet od početka do kraja. U srednjoj je imao zadaće iz drugih predmeta, to je morao ponekad i raditi, ali solfeggio zaista ne.
    .
    Tanja, znam, tako je i starija prolazila ali opet čujem roditelje u glazbenoj kako komentiraju da je djeci težak solfeggio, rade doma s njima. Nedavno sam čula jednog tatu koji kaže da dijete neće nastaviti u srednju zbog slofeggia, instrument mu je ok. Ja nemam nikakvo glazbeno obrazovanje tako da ne znam koliko je to zahtjevo ili nije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •