Baš zanimljiva tema.
Kad sam u vježbačkom i mršavijem modu, čudni su mi svi ljudi koji ne vježbaju i ne paze na težinu. Kad malo popustim, sve mi je jasno i imam puno više razumijevanja za one koji ne rade ništa i imaju viška kila![]()
Baš zanimljiva tema.
Kad sam u vježbačkom i mršavijem modu, čudni su mi svi ljudi koji ne vježbaju i ne paze na težinu. Kad malo popustim, sve mi je jasno i imam puno više razumijevanja za one koji ne rade ništa i imaju viška kila![]()
Eh, ja sam ove godine (kao i svake) nadobudno krenula od početka rujna, da bi me prije 2 tjedna opet presjeklo (imam problema sa sakroilijakalnim zglobom, pa mi se dogodi da se ukočim i onda tjedan-dva ništa od vježbanja). Imam i drugih zdravstvenih teškoća koje mi ograničavaju izbor vježbi, npr. ne mogu trčati ni pod razno zbog stanja stopala. Nisam debela, ali imam određeni višak kila koji vučem godinama. Nekako se to poklopilo s osnovnom bolešću (ne da mi se u detalje). Cilj mi je ostati pokretna, ne nabirati kile (stoje tako već godinama, skinem koju ljeti, neberem koju zimi) i dugo se ne uzrujavam oko izgleda. Dok si mogu zavezati cipele, dobro je, ali ima dana (ne baš rijetko, obzirom na višesatno sjedenje na poslu koje nikako ne mogu izbjeći) kad mi je i to problem. Beti je u pravu - svatko zna svoje razloge, a mi ne bi smjeli suditi o drugima samo na temelju izgleda.