Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    To ti misliš. A zaboravio si Dar Duha Svetoga. Nikad ne znaš dok ne doživiš

a ja sam se nadao da Ga jesam tu i tamo doživio.
    Npr. kad sam bio ganut jer mi je uslišena molitva, ili udijeljena milost koju nisam zaslužio.....

sad kad si mi to napisala, više ne znam jesam li ikada doživio dodir Duha Svetoga.....

svezigledno izražavanja..... da približim svoje gledanje, evo primjera na razgovoru o djeci. Jedno je reći: "Volim svoje dijete i sretan sam i Bogu zahvalan što imam normalno i zdravo dijete", a drugo je reći: "Mali moj mali mišić, predragi, jedinstveni, najljubljeniji, sunce moje malo jedino, ne znam što bih bez njega. Ruke bih u vatru dala, žile rezala i stoput se ubila za njega jer on je jedini smisao mog života i postojanja, moje najpametnije, indigo plavo i supernapredno mamino zlata, dijamant, govance itd.... i svaki dan klečim na kuruzi i povremeno se bičujem da bude i dalje tako nadnaravan i superiberinteligentan i dobroga zdravlja kako bi mogao svoje superiorne gene desetljećima širiti svijetom........"
    Posljednje uređivanje od mujica : 29.03.2011. at 19:03

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku

a ja sam se nadao da Ga jesam tu i tamo doživio.
    Npr. kad sam bio ganut jer mi je uslišena molitva, ili udijeljena milost koju nisam zaslužio.....

sad kad si mi to napisala, više ne znam jesam li ikada doživio dodir Duha Svetoga.....
    ."
    Ja sam se zezala o tom dodiru Duha Svetoga, slabo ja o tome znam,
    imala sam raznoraznih ganuća, ali nisam mislila da je to to jer sam valjda očekivala nešto više spektakularno (dar jezika valjda) ili padanje u trans ili ono kad ljudi izađu sa seminara i pričaju u kameru ..."kad upoznate Krista, onda ovo, ono...".
    Moram priznati da im zavidim jer ja još nisam to doživjela na taj način, često baš za to molim, da doživim taj zanos, onako, vrlo emotivan.
    Eto, željka kaže da su one suze koje su tekle mimo mojih misli, volje i kontrole bile dodir Duha Svetoga, ja sam mislila da to grijesi mojih predaka i moji izlaze na površinu (jer je to bila i misa za obiteljsko stablo), nisam se sjetila Duha Svetoga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •