Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Saradadevii prvotno napisa Vidi poruku
    da ga napustimo kao jedini prihvatljivi model.
    Tko zeli, neka izvoli; tko ne zeli/ne moze, ne treba.
    Dobro,oko stoga se slažemo, ali to čini u relanoj situaciji jednog OKK kakvim ga ja vidim (težnja k boljem znanju od školskog) elitističkim. Prosječna mama koja radi, ne može si ni uz najbolju volju posložiti dan za kvalitetno OKK svoje djece.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Saradadevii prvotno napisa

da ga napustimo kao jedini prihvatljivi model.
    Tko zeli,
    neka izvoli; tko ne zeli/ne moze, ne treba
    Citiraj miniminia prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro,oko stoga se slažemo, ali to čini u relanoj situaciji jednog OKK kakvim ga ja vidim (težnja k boljem znanju od školskog) elitističkim. Prosječna mama koja radi, ne može si ni uz najbolju volju posložiti dan za kvalitetno OKK svoje djece.
    Zeljela sam reci da je mozda vrijeme da napustimo skolski model kakav znamo kao jedini moguci.

To ne znaci da bi svi trebali slijediti neki drugi model nego samo da postoji mogucnost da ga netko tko to zeli i/li moze, izabere.

Prosjecna obitelj sa mamom ili tatom koji rade moze onda odluciti mogu li posloziti vrijeme za OKK, sto su im mjerila kvalitete, sto su im prioriteti itd.. I onda izabrati.
    Ako izaberu skolu a ne OKK, to nece znaciti da je OKK u realnosti nemoguc za obitelji u kojima oba roditelja rade.
    Samo da za njih nije moguc ili da je manje pozeljna opcija od skole itd...

Ja, na primjer, jedva da poznajem Home Ed obitelji iz naseg kruga poznanstava u kojima jedan od roditelja ne radi. Nitko bi sada ne pada na pamet...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •