Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    da dodam, što kad imaš 2-3 komada dječice različite dobi. Eto, ja sam valjda nesposobna, al kad u procesu čitanja knjige šestogodišnjaku uleti dvogodišnjakinja, pogubimo se i on i ja. Jest, oni nisu djeca školske dobi, al projicirat ćemo situaciju u budućnost za 4-5godina-kad on bude imao 10ak, a ona 6.
    ovdje bi ti konkretan odgovor mogla dati neka učiteljica u područnoj školi sa kombiniranim odjeljenjima tipa 5 djece iz 3 generacije (razreda) istovremeno podučavati u jednom razredu.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja bi poucavala strani jezik--tj "poucavam" ga--tako da sam dala f. u francuski vrtic, pola dana. inace md prica savrseno francuski, a povremeno ih cuva i s njima se igra jedna curka koja zavrsava francuski na filozofskom. inace, kako ce nauciti engleski--druzit cemo se s englezima i mozda otici zivjeti koju godinu negdje gdje se engleski prica. a djecjem spuzva-mozgu, racunam da ce trebati ravno jedno par mjeseci-pola godine da ovladaju jezikom savrseno, ako su mu izlozeni konstantno.

to za moju djecu konkretno znaci da ce znati svoj (tj svoja 2 ), francuski i engleski. i pola zemaljske kugle je pokriveno, ako ne i cijela. u planu nam je jos svima nauciti ruski i spanjolski, pa bi nasi apetiti bili otprilike zadovoljeni.

naravno, djetetu koje zivi u multi kulti sredini kao sto je london sumnjam da je pbm nauciti i turski i poljski i koji hoces, s obzirom da tamo ima ljudi od stvarno svukud.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    racunam da ce trebati ravno jedno par mjeseci-pola godine da ovladaju jezikom savrseno, ako su mu izlozeni konstantno.
    vidim da se naša poimanja znanja uvelike razlikuju
    što francuski vrtić nije produkt sustava?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ovdje bi ti konkretan odgovor mogla dati neka učiteljica u područnoj školi sa kombiniranim odjeljenjima tipa 5 djece iz 3 generacije (razreda) istovremeno podučavati u jednom razredu.
    mm je išao u takav razred, ali tu je metodika vrlo vrlo bitna, esencijalna. A ovdje pričamo o neobrazovanima u metodici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •