-
nije funkcionalan 
prvo da potpišem seni, odlični postovi 
jedna je stvar da hs može biti dozvoljena opcija, nek bude. ako roditelji smatraju da imaju dovoljno znanja, dovoljno vremena, dovoljno novaca da ne treba jedan od njih raditi i da mogu kupiti sve te knjige iz kojih će djeca učiti, dovoljno smisla za podučavanje. zamislite da vam je roditelj najgori profesor kojeg ste imali u školi. i jedva čekali zvono. pa tako iz svih predmeta.
dovoljno pameti, na kraju krajeva. da nisu, ono, glupi.
a druga je stvar prikaz hs kao bolju opciju od školstva. generalno. a školstva kao broken model. i jedno i drugo imaju svoje prednosti i mane.
mislim, lako saradevii, koja živi u centru londona pričati o socijalizaciji djece. i baletnoj školi. meni i dalje oni linkovi govore da su im djeca - izolirana.
i zato mi se strašno teško priviknuti na model live and let live. a djeca koja uče ispred ekrana su najmanji problem u cijeloj ovo priči.
i još nešto, saradevii, oprosti, ako mi možeš pojasniti. kako je moguće da se dijete do osam godina nije samo zainteresiralo za zbrajanje i oduzimanje?prije? jel odgovor možda leži u činjenici da se moja djeca nisu zainteresirala za ne znam, slikanje, miješanje boja, da sam skroz nesvjesno oblikovala njihov interes? za ono što smatram važnim?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma