Pokazuje rezultate 1 do 50 od 231

Tema: Kada prvi pregled?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
    ma znam no kao što sam več rekla, nismo sve iste, ni trudnoča ni porod, ni naše tijelo koje nosi to divno stvorenje!
    no uvjerena sam da ako netko ne želi vaginalni pregled i razgovara sa svojim gin. da on to neče uraditi!
    ako se vi osječate dobro, da neče radit UVZako vi to ne želite ili nije potrebno, no recite mi koja prvorotkinja neče žurit na pregled i s nestrpljenjem čekat UVZ da vidi to malo biče koje raste u njoj i s ponosom ju svima pokazuje!
    nije bit u otplačivanju UVZ, jer da nije potreban sigurno ga doktori nebi imali!
    no kako bi se osječale da taj isti doktor vam ne ponudi il ne napravi UVZ a kasnije se ustanovi da nešto ne štima, bi li krivile sebe što niste pristale il bi krivica spala na doktora???
    1. krivo si uvjerena, znam osobe kje su liječnici izbacili iz svojih evidencija u trudnoći jer nisu željele rutinske vaginalne preglede.
    2.Mnogo puta stvari promaknu unatoč brojnim pregledima uzv-om, iznimno mali broj roditelja( brojim ih na prste jedne ruke) koje znam saznao je za srčanu grešku svog dijeteta u trudnoći, a sve majke su bile na (preko)brojnim uzv-ima. Ja sam uvijek za kvalitetu, a ne kvanititetu, koja daje maksimalnu šansu za dobar ishod.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Istovremeno smo pisale

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    1. krivo si uvjerena, znam osobe kje su liječnici izbacili iz svojih evidencija u trudnoći jer nisu željele rutinske vaginalne preglede.
    2.Mnogo puta stvari promaknu unatoč brojnim pregledima uzv-om, iznimno mali broj roditelja( brojim ih na prste jedne ruke) koje znam saznao je za srčanu grešku svog dijeteta u trudnoći, a sve majke su bile na (preko)brojnim uzv-ima. Ja sam uvijek za kvalitetu, a ne kvanititetu, koja daje maksimalnu šansu za dobar ishod.
    Well said

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

meni je rješenje jednostavno , ako niste zadovoljne promjenite ginekologa!
    pa neču valjda iči k nekom tko me ne poštuje i radi kontra mojih zahtjeva!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
    meni je rješenje jednostavno , ako niste zadovoljne promjenite ginekologa!
    pa neču valjda iči k nekom tko me ne poštuje i radi kontra mojih zahtjeva!
    To je pogotovo jednostavno ako osoba živi u manjem mjestu gdje nema ginekologa na bacanje.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    To je pogotovo jednostavno ako osoba živi u manjem mjestu gdje nema ginekologa na bacanje.
    i na kraj svijeta ako treba!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •