-
Tanja, lice ima i naličje - ima problema i lošijih strana, kao i u svakoj školi, ali u konačnici mislim da ipak spada u bolje škole. Osnovni razlozi su što je mala, ima većinom dobar kadar, djeca su najvećim dijelom ok, klasična je, ima samo jutarnji turnus. To su razlozi zbog kojih barem polovica djece u školi ne dolazi iz kvarta. U upravi i stručnim službama postoji trud da se stvari mijenjaju na bolje. Nije da mnogo toga ne bi moglo biti bolje i da mnogo puta nisam bila razočarana. Postoji određena inercija - kad god dijete na bilo koji način iskače, javlja se problem, a ja sam to osjetila s oba djeteta.
Ali, ovaj post mame 94 me je zasmetao, jer mislim da upravo profesori, ne svi, ali većina, čine najbolji dio škole i izvlače sustav na svojim leđima. Puno toga im se paušalno prigovara, a zapravo je činjenica da rade jako težak posao za koji nisu adekvatno plaćeni niti cijenjeni, a to ipak većina njih radi s ljubavlju i zalaganjem. I moj posao mi daje neko iskustvo u procjeni, iako mislim da je u odgojnom smislu lakši od onog u OŠ i SŠ. Sjedim i u VR, pa imam priliku vidjeti stvar i s druge ne samo s roditeljske strane. U odnosu prema školi uvijek nastojim poći od razumijevanja i suradnje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma