Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    A svi oni koji nemaju tatu? Zvucis ko i ova ************** koja se toliko bori za taj nepotrebni referendum... Umanjujes vrijednost samohranog roditelja...
    Kao dijete disfunkcionalne "normalne" obitelji sutra bi potpisala da bi radje da su me odgojili dva muskarca/dvije zene u istospolnoj zajednici nego nejaka majka i otac alkoholicar sklon nasilju...
    I ne zapocinji o posvajanju jer je i tu zakon u takvoj banani da je to sramota..
    Da sutra moram izabrat radje bi da moje dijete odgaja gay zajednica nego netko zadrtih stajalista.. jer gay nije bolest za razliku od mrznje i zadrtosti..
    Govorim o idealnim uvjetima na koje svako dijete treba imati pravo, a to su tata i mama. A ti si zaostala ako si došla do zaključka da omalovažavam samohrane roditelje!!!!
    Posljednje uređivanje od daddycool : 25.11.2013. at 11:23

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj dasha prvotno napisa Vidi poruku
    Govorim o idealnim uvjetima na koje svako dijete treba imati pravo, a to su tata i mama.
    kako to misliš?
    kad na nešto imaš pravo onda je zakonom ili propisom uređeno kako se to pravo ostvaruje
    dijete samohranog roditelja nema pravo na oba roditelja jer bi to onda značilo da je nekim zakonom propisano da se samohrani roditelj mora ponovno udati/oženiti

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    kako to misliš?
    kad na nešto imaš pravo onda je zakonom ili propisom uređeno kako se to pravo ostvaruje
    dijete samohranog roditelja nema pravo na oba roditelja jer bi to onda značilo da je nekim zakonom propisano da se samohrani roditelj mora ponovno udati/oženiti
    kad govorim o pravima djeteta na mamu i tatu onda mislim sa etičke strane a ne zakonske...a ne dovodim u pitanje samohrano roditeljstvo pa mi se ne da o tom...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •