Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    kako završava priča po Mojci a kako po dashi? uz napomenu da bake i dide nisu opcija.
    Po Mojci, djeca ostaju s članom obitelji kojeg vole i koji voli njih, svi zajedno posjećuju tatu koji je u bolnici. Djeca koja su već izgubila jednog roditelja, majku, gubitak koje im je bio prestrašan, i koja su pogođena mogućnošću da ostanu i bez drugog roditelja, imaju treću poznatu, voljenu i brižnu osobu, roditelja, uz sebe.

Po dashi, djeca ostaju bez ikoga bliskog (iako takva osoba, "tatin prijatelj", postoji) i bez svoga doma i odvode ih u instituciju. U kojoj ih "tatin prijatelj", osoba uz koju su vezani, vrlo vjerojatno ne bi mogao niti posjetiti. I u kojoj je najsvijetliji scenarij, u slučaju da nemaju "previše godina" i "teže dijagnoze", odnosno da zbog toga nisu "teško posvojivi", da budu posvojeni. Ako ne, život u instituciji...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa Vidi poruku
    Po Mojci, djeca ostaju s članom obitelji kojeg vole i koji voli njih, svi zajedno posjećuju tatu koji je u bolnici. Djeca koja su već izgubila jednog roditelja, majku, gubitak koje im je bio prestrašan, i koja su pogođena mogućnošću da ostanu i bez drugog roditelja, imaju treću poznatu, voljenu i brižnu osobu, roditelja, uz sebe.

Po dashi, djeca ostaju bez ikoga bliskog (iako takva osoba, "tatin prijatelj", postoji) i bez svoga doma i odvode ih u instituciju. U kojoj ih "tatin prijatelj", osoba uz koju su vezani, vrlo vjerojatno ne bi mogao niti posjetiti. I u kojoj je najsvijetliji scenarij, u slučaju da nemaju "previše godina" i "teže dijagnoze", odnosno da zbog toga nisu "teško posvojivi", da budu posvojeni. Ako ne, život u instituciji...
    Kako svi govore u moje ime!!! kako je to moguće???

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj dasha prvotno napisa Vidi poruku
    Pa valjda ti je jasno da je to zbog toga što izbjegavaš odgovor. Nema graničnih slučajeva, pitanje je vrlo "životno".

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

[QUOTE=andream;2522613]Pa valjda ti je jasno da je to zbog toga što izbjegavaš odgovor. Nema graničnih slučajeva, pitanje je vrlo "životno".[/QUOTE

Ne znam kako je taj čovjek stekao pravo brinuti se o djeci, a bake i dede? Ima graničnih slučajeva...iii najmanje sam za to da se djecu odvodi u insti...

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

[QUOTE=dasha;2522616]
    Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Pa valjda ti je jasno da je to zbog toga što izbjegavaš odgovor. Nema graničnih slučajeva, pitanje je vrlo "životno".[/QUOTE

Ne znam kako je taj čovjek stekao pravo brinuti se o djeci, a bake i dede? Ima graničnih slučajeva...iii najmanje sam za to da se djecu odvodi u insti...
    pa nije stekao pravo (zakonsko) jer to zakonom nije regulirano (još)
    a bake i dede... neki umrli, neki bolesni a neki ne žele čuti za unuke kad su potekli od "pedera"

i samo bih želio razjasniti, forum je mjesto gdje se mišljenja iznose i naravno, neki puta sudaraju. i sve je ok dok je to u pristojnom tonu. demokracija je da svatko ima pravo na svoje mišljenje i može ga kulturno iznijeti, bez da vrijeđa i omalovažava tuđe mišljenje.

vraćam se na temu. bojim se zabrinuta da si fulala poantu jer Ustav tom definicijom ne priječi da zakon koji je u pripremi omogući istospolnim parovima da posvajaju.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj dasha prvotno napisa Vidi poruku
    Ispričavam se. Samo sam i ja pretpostavila, na temelju tvojih prethodno iznesenih stavova.
    Rado ću pročitati u čemu sam pogriješila.
    Posljednje uređivanje od Shanti : 22.11.2013. at 23:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •