Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Kad školsku djecu okarakteriziaš kao "kvas", lako se može zaključiti - ili barem pretpostaviti - da misliš da si bolja od mase.
    Meni je kvas ako se ja trudim da moje dijete ne pati za PS3 kad ima 8 al onda jer mu ga frendovi imaju želi ga i on. Kvas mi je to da je nekome slatko kad im dijete reče "ebemu mita" a ja svoje učim da je jako loše psovati...i slične stvari. Nisam bolja od drugih, samo imam drugačija htjenja za svoju obitelj. Primjer: moja sestra psuje ko turčin, volim je do neba, al kad je Š sa nama molim je da ne psuje jer ne bi volila da on to prihvati kao normalno ponašanje.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je kvas ako se ja trudim da moje dijete ne pati za PS3 kad ima 8 al onda jer mu ga frendovi imaju želi ga i on. Kvas mi je to da je nekome slatko kad im dijete reče "ebemu mita" a ja svoje učim da je jako loše psovati...i slične stvari. Nisam bolja od drugih, samo imam drugačija htjenja za svoju obitelj. Primjer: moja sestra psuje ko turčin, volim je do neba, al kad je Š sa nama molim je da ne psuje jer ne bi volila da on to prihvati kao normalno ponašanje.
    Srećom, moje dijete koje završava prvi razred nije tražilo mobitel, iako ga većina u razredu ima. A i da je tražila, ne bi ga dobila, uz objašnjenje zašto.
    Mislim da je stav - dijete će sve te stvari željeti samim time što će ići u školu - generaliziranje. Naravno da je moguće. Ali da je pravilo, kako ti želiš prikazati - nije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •