Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja ne bih tu uplela Rozin odlazak na ranč, ona ima pravo tako odlučiti i smatra to legitimnim izborom, jednako kao što ja smatram da je mjesto gdje mi i kako mi živim ok izbor za moje dijete.
    Svatko zna i želi svoje i to je ok.
    Ono što ja smatram bitnim je želja/volja ako dijete poželi drugačije, ne siliti ga na "svoje", jer je to naš stav, nego ga podržati.
    Smatram da dijete treba imati otvorenu mogućnost da poželi drugačije, a to će mu donjeti HS s nekakvom kontrolom, a HS bez kontrole će ga ograničiti.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne bih tu uplela Rozin odlazak na ranč, ona ima pravo tako odlučiti i smatra to legitimnim izborom, jednako kao što ja smatram da je mjesto gdje mi i kako mi živim ok izbor za moje dijete.
    Svatko zna i želi svoje i to je ok.
    Ono što ja smatram bitnim je želja/volja ako dijete poželi drugačije, ne siliti ga na "svoje", jer je to naš stav, nego ga podržati.
    Smatram da dijete treba imati otvorenu mogućnost da poželi drugačije, a to će mu donjeti HS s nekakvom kontrolom, a HS bez kontrole će ga ograničiti.
    o tome sam i pričala. dakle, ne pretpostavljati da je ono što mi mislimo i želimo jednako onome što trebaju misliti i željeti naša djeca.

ne mješam se u rozin odlazak na ranč, dapače, samo sam povukla paralelu ranč =džemperi kao ilustraciju
    Posljednje uređivanje od Pinky : 22.05.2011. at 14:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •