čokolina, objavljen je post![]()
i jako je lijep![]()
čokolina, objavljen je post![]()
i jako je lijep![]()
roza, jesi li čitala ili gledala about a boy? knjiga od n. hornbya ili film sa h. grantom? u filmu/knjizi imaš lip primjer mame koja ne podnosi kvas, koja je vege i svome sinu plete džemperiće od organskog pamuka (izostavimo sad detalj njene psihičke bolesti, koja je drugi par postola).
uglavnom ta mama smatra da je njen pogled na život apsolutno jedini ispravan, da su svi drugi pokoreni od strane sistema, neće ona ući u sistemske okove i biti dio mase i svoju životnu filozofiju prenosi na svoga sina. a sin je apsolutno ne želi. ne želi sva ta #nja koja mu mama nameće, sve te džempere zbog kojih mu se djeca rugaju, ne želi biti drugačiji i želi biti prihvaćen.
svaka čast tebi i tvojim stavovima, ali činjenica da ti smatraš da će tvoj š. apsolutno prihvatiti sve te tvoje - rekla bi moja baba - vicije- je poprilično nerealan. čisto sumnjam da će njemu i seki biti wow život na izoliranoj farmi, bez tv-a, nesocijalizacija sa ostalim kvasom...
isto ko što se ja potajno nadam da će moje cure od prve godine pa cijeli život odvaljivati na ramonese i husker du, realnije je očekivati da će pjevušiti bižuteriju. if you know what i mean.
čudno mi je kako ti to nije palo na pamet