Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

čokolina, objavljen je post
    i jako je lijep

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    čokolina, objavljen je post
    i jako je lijep
    hvala cvijeta
    čini se da sam ovaj put stigla na vrijeme

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

i od mene

Mislim da nakon 5. posta sve ide normalno.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

roza, jesi li čitala ili gledala about a boy? knjiga od n. hornbya ili film sa h. grantom? u filmu/knjizi imaš lip primjer mame koja ne podnosi kvas, koja je vege i svome sinu plete džemperiće od organskog pamuka (izostavimo sad detalj njene psihičke bolesti, koja je drugi par postola).
    uglavnom ta mama smatra da je njen pogled na život apsolutno jedini ispravan, da su svi drugi pokoreni od strane sistema, neće ona ući u sistemske okove i biti dio mase i svoju životnu filozofiju prenosi na svoga sina. a sin je apsolutno ne želi. ne želi sva ta #nja koja mu mama nameće, sve te džempere zbog kojih mu se djeca rugaju, ne želi biti drugačiji i želi biti prihvaćen.

svaka čast tebi i tvojim stavovima, ali činjenica da ti smatraš da će tvoj š. apsolutno prihvatiti sve te tvoje - rekla bi moja baba - vicije- je poprilično nerealan. čisto sumnjam da će njemu i seki biti wow život na izoliranoj farmi, bez tv-a, nesocijalizacija sa ostalim kvasom...

isto ko što se ja potajno nadam da će moje cure od prve godine pa cijeli život odvaljivati na ramonese i husker du, realnije je očekivati da će pjevušiti bižuteriju. if you know what i mean.

čudno mi je kako ti to nije palo na pamet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •