Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kod nas sve u medijima vrvi, prepiru se jedni s drugima al ljudi moji to je samo bačena kost narodu da im se zamagle oči pored groznog stanja u državi, gle u kakvoj zemlji mi živimo,...ljudi nemaju posla, nemaju što jesti, a mi tu drobimo o ...

I da, jako mi smeta što je preporuka Europske komisije za sve zemlje članice da se Vlade zemalja ne miješaju tj. ne stavljaju ni na jednu stranu, što kod nas naravno nije slučaj, i nije to prvi put... A mediji su nam jad i čemer općenito, toliko su neprofesionalni da se radi o bilo kojoj temi,.

Kad čitam članke koji su vezani uz moj posao zavrti mi se u glavi od nebuloza, netočnosti,,,...ma nemaju pojma. kako im nije neugodno?!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas sve u medijima vrvi, prepiru se jedni s drugima al ljudi moji to je samo bačena kost narodu da im se zamagle oči pored groznog stanja u državi, gle u kakvoj zemlji mi živimo,...ljudi nemaju posla, nemaju što jesti, a mi tu drobimo o ...
    ... jednoj važnoj stvari. Ko što smo mi drobili o jajnim stanicama, a ljudi gladovali. Nama je bilo važno, a možda bi netko mislio da smo izmanipulirani... i mislimo samo da nam je to važno, toliko je dječice itd..

Radi se o životima ljudi, o priznanju da budu to što jesu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.11.2013. at 15:26

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    ... jednoj važnoj stvari. Ko što smo mi drobili o jajnim stanicama, a ljudi gladovali. Nama je bilo važno, a možda bi netko mislio da smo izmanipulirani... i mislimo samo da nam je to važno, toliko je dječice itd..

Radi se o životima ljudi, o priznanju da budu to što jesu.
    X i ja sam drobila o toj temi, al nisam režala i poticala još veći otpor kod onih koji ne misle kao ja. Kužiš? bok!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

X i ja sam drobila o toj temi, al nisam režala i poticala još veći otpor kod onih koji ne misle kao ja. Kužiš? bok!
    A ja nisam režala, niti poticala otpor, ja mislim da pomičem ljduima gledišta, isto kao i ti, baš isto. Kužiš? Ugodna radionica!

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

U Šibeniku zasad vodi protiv.
    Kad bi tako i u nedjelju...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    U Šibeniku zasad vodi protiv.
    Kad bi tako i u nedjelju...
    ne racunaj na online ankete

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    A ja nisam režala, niti poticala otpor, ja mislim da pomičem ljduima gledišta, isto kao i ti, baš isto. Kužiš? Ugodna radionica!
    hvala draga idem se sad malo kreativno relaksirat.
    pozdrav iz naseg modernog zeljeznickog prometa

ajd bar je brz ovaj vlak

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I da, jako mi smeta što je preporuka Europske komisije za sve zemlje članice da se Vlade zemalja ne miješaju tj. ne stavljaju ni na jednu stranu, što kod nas naravno nije slučaj, i nije to prvi put... A mediji su nam jad i čemer općenito, toliko su neprofesionalni da se radi o bilo kojoj temi,.
    hajde nam, molim te, moze i poslije radionice, pokazi crno na bijelo tu preporuku europske komisije.
    ili barem izvor na kom si tu "informaciju" procitala.
    jer je naime NETOCNA.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    hajde nam, molim te, moze i poslije radionice, pokazi crno na bijelo tu preporuku europske komisije.
    ili barem izvor na kom si tu "informaciju" procitala.
    jer je naime NETOCNA.
    seni, a da ti malo prestaneš docirati po forumu i preporučavat forumašicama koju litearturu trebaju pročitat.To je u najmanju ruku vrlo nepristojno, a to neprestano radiš.
    Godinama radim s EK, tako da nema potrebe da me TI tome učiš. Pričala sam o preporuci EK vezano općenito za referendume (NE ovaj referendum o gejevima) da se Vlada ne treba stavljat ni na jednu stranu. Na narodu je da da svoje glasove bez "utjecaja" Vlade sa strane.

Evo samo za tebe ću potražit izvor čim ulovim malo vremena i stavit na forum.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

seni, a da ti malo prestaneš docirati po forumu i preporučavat forumašicama koju litearturu trebaju pročitat.To je u najmanju ruku vrlo nepristojno, a to neprestano radiš.
    Godinama radim s EK, tako da nema potrebe da me TI tome učiš. Pričala sam o preporuci EK vezano općenito za referendume (NE ovaj referendum o gejevima) da se Vlada ne treba stavljat ni na jednu stranu. Na narodu je da da svoje glasove bez "utjecaja" Vlade sa strane.

Evo samo za tebe ću potražit izvor čim ulovim malo vremena i stavit na forum.
    uzeti cu si slobodu, da ispravljam krive navode. zao mi je ako te to smeta.
    ispraviti krivi navod nije nepristojno.
    nepristojno je koristi neistine kao argumente.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •