Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Moram primjetiti da ovoliko stranica u toliko malo vremena nije bilo ni kad se trebao održati referendum o MPO (s istim inicijatorima)! A da nas je toliko 'živih' tada bilo - gdje bi nam bio kraj??? Mogli bismo bili svašta, ovako su se samo nekoliko aktivnih forumašica borile za sve vas s ovog i sličnih foruma i napravile puno (i dalje se jako puno zalažu!)...
    Snekice, slažem se, ali protivnik nije bio toliko organiziran pa je automatski i vidljivost u medijima bila mnogo manja. Ja sam u to vrijeme bila u drugim filmovima pa priznajem da nisam previše pratila priču, ali znam da ću, uslijedi li akcija protiv MPO ili nešto što miriši na to, biti uz vas dušom i tijelom, a vjerujem, nakon svega ovoga, ne samo svi ovi koji su danas protiv, već i mnogi koji su danas za. Nije isto biti protiv pedera i protiv djece. Iako je oboje PROTIV obitelji.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Nije isto biti protiv pedera i protiv djece.
    Misliš? Šalim se, ali napadali su na isti način, ali ipak je tad zdrava pamet pobjedila, a i nije se mogao čovjek, otac četvero djece (neka sličnost s Markićkom?!) boriti protiv nas kojima je ta pomoć daleko potrebna!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš? Šalim se, ali napadali su na isti način, ali ipak je tad zdrava pamet pobjedila, a i nije se mogao čovjek, otac četvero djece (neka sličnost s Markićkom?!) boriti protiv nas kojima je ta pomoć daleko potrebna!
    Zabrana MPO nema većinu, zapravo jako, jako je daleko do toga.
    A on i Markić su isto društvo.

Nego, ahahaha Predrag-Raos-pospricao-pisce-suzavcem-pokupila-ga-policija
    Fakat još samo Tomac fali

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •