Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    zuska, tako sam i ja mislila, a onda mi je jedna kolegica rekla za druge dviej koje će glasati za. uz argument da nije za pedere da odgajaju djecu. a to su relativno obrazovane žene, nisu glupe, elokventne su. ali ne poznaju nijednog pedera (tj misle da ne poznaju) i lako im je tako odlučivati. da se ne spominje da to nije pitanje koje se referendumom postavlja. eto, dvije osobe za koje bih rekla da su protiv.
    ja pak znam ljude i koji su do nedavno bili protiv braka, da ne spominjem posvajanja, ali su jos vise protiv onog sto pojedinci cine, rade, a i crkve. iznenadili su me da ce glasati protiv jer smo jos ljetos imali zustre rasprave na temu prava homoseksualnih osoba.
    s druge strane znam one koji to gledaju: pa vec pise u zakonu, nece se nista promijeniti ako glasam za.

postujem misljenje onih koji smatraju da se brak, kao naziv zajednice treba zadrzati na muskarcu i zeni. koji nemaju nista protiv da se ozakoni zajednica osoba istog spola, no da se zove drugacije. da imaju prava na sva prava.
    no kad mi se krene s teorijama braka sa zivotinjama, legalizaciji pedofilije, postane mi muka, narocito kad to cujem ili procitam od obrazovanih ljudi koji bi trebali uvidjeti bitnu razliku i ne mogu shvatiti kako je ne vide.
    takvih ljudi se bojim.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ja pak znam ljude i koji su do nedavno bili protiv braka, da ne spominjem posvajanja, ali su jos vise protiv onog sto pojedinci cine, rade, a i crkve. iznenadili su me da ce glasati protiv jer smo jos ljetos imali zustre rasprave na temu prava homoseksualnih osoba.
    i sama poznajem dosta ljudi koji do jučer nisu kužili mnogo toga vezano za lgbt zajednicu, počev od povorki. ali im je sad postalo kristalno jasno. ne bi me čudilo da u lipnju i oni izađu na povorku. znam i ljude koji su toliko osupnuti ovim što crkva čini da su se odlučili ispisati iz nje. radi se uglavnom o generaciji mojih roditelja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •