Stranica 18 od 26 PrviPrvi ... 81617181920 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

pokušavam u svemu lošem naći i ono dobro i tako se, pomalo, pripremam za rezultate referenduma. jesmo li i što dobro iz čitavog ovog cirkusa dobili već sada? mislim da jesmo i to dosta toga. velik broj ljudi se do sada nije uopće bavio problemima seksualnih manjina, nisu ih se ticali niti su o njima razmišljali. puno je do sada indiferentnih osvijestilo svoj stav. iako snaga nas koji ih ne smatramo bolesnima i odvratnima, opasnima što li već, možda i nije prevelika, zaista je impresivno koliko je javnih osoba zauzelo, za mene "pravu stranu". znam da će ova bitka biti izgubljena (iako, povremeno, i ja se pokušam zavarati, a što ako? pa možda ipak, neka naivna iskrica, ne znam kako da objasnim...), ali će polazna pozicija za neku iduću biti jača. nikada se oko njih nije toliko ljudi javno angažiralo i podržalo ih, nikada do sada nisu dobili odgovor da u društvu ima i nezanemariv broj ljudi kojima nisu nebitni. još je rano za odgovor da su ravnopravni, ali i taj će doći, u to ne sumnjam, nimalo. i kad se nakon uspješnog referenduma budu veselili i slavili pobjedu, nakon nekog će se vremena i ZAovci zapitati, da i što sad s tim? je li sad kad imam tu Ustavnu odredbu moj život imalo drugačiji, bolji...? jesam li ja bolji čovjek jer sam pokazao tim bolesnicima gdje im je mjesto?
    pozitivno je to što će se napokon poslušati struku i popuniti pravne praznine koje su ovo omogućile - referendumi su ozbiljna stvar i zaslužuju bolju pravnu regulaciju.
    mislim li da živim u fašističkom društvu, ali se toga bojim priznati? Dijana je tako nešto pitala. pa, ovisi o tome kako definiram fašizam u određenoj konkretnoj situaciji. kada tisuće na stadionu odgovaraju "Spremni", onda da, prilično sam u strahu da živim u takvom društvu. kada 700 tisuća potpiše zahtjev za referendum, onda mi to nije fašizam, iako su motivi pokretača odraz istog. volim i želim misliti da ljudi ne razumiju što su potpisali i da dosta njih zaista neće razumijeti što njihovo ZA zapravo znači.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i da li ima neko slucajno kakv link u kojem hanibal hector trazi legalizaciju ljudozderstva, priznavanje petog spola, ili mozda bespola?
    a sto ako eunusi zatraze dozvolu za uci u brak, sto cemo sad s njima, hm?
    a hemafroditi? na njih smo sasvim zaboravili.
    daj da sastavimo listu svih ti osmih svjetskih cuda, pa da olaksamo ljudima odluku.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    annvilli sve je rečeno. ne radi me ludom. i nemoj me molim uvjeravati da glasaš za na referendumu da ti se bratić ne bi oženio sestričnom. bogati reci da su ti pederi baš ogavni kao slobodan novak pa da svi ostanemo pri zdravoj pameti.
    ovo je bezobrazno. ne, nisu mi ogavni i užasno mi smeta kad se to pretpostavi pogotovo s obzirom na to da imam prijatelje koji su gay i to još od srednje. ova tema je frustrirajuća za obje strane i s obzirom na to da se ne poznamo neću zamjerit, ali molim te da ne pretpostavljaš takve stvari.

što se tiče linkova: ne, nisu dnevno hr i ne znam što da kažem kad me netko pita zašto mislim da će se i poligamija nazvat brakom, a ne želi ni otvorit linkove.

mormoni ne prakticiraju poligamiju od 19.stoljeća
    Posljednje uređivanje od annvilli : 28.11.2013. at 12:46

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moram primjetiti da ovoliko stranica u toliko malo vremena nije bilo ni kad se trebao održati referendum o MPO (s istim inicijatorima)! A da nas je toliko 'živih' tada bilo - gdje bi nam bio kraj??? Mogli bismo bili svašta, ovako su se samo nekoliko aktivnih forumašica borile za sve vas s ovog i sličnih foruma i napravile puno (i dalje se jako puno zalažu!)...

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

definicija braka sada po vazecim zakonima republike hrvatske je da je to zajednica između muškarca i žene. zašto će najednom nestati članak tog istog zakona koji kaže da ne smiju biti u krvnom srodstvu, da ih ne može biti više od dvoje, da ne smiju već biti u braku itd itd.

zašto trenutno nemamo tužbe kojima legalizaciju traže incestuozne zajednice poput brata i sestre ili majke i sina?
    ne razumijem, što ih sad sprečava?
    zašto će si one dati maha ako jednom budu dozvoljeni istospolni brakovi?
    cvijeta, jos cu jednom citirati tvoj post jer je jako bitan. malo sam i raspored prevrnula.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

bilo je dosta stranica ispisano, samo se u vezi mpo nije pozivalo na pet muskaraca i ovcu, vec na abortus i zaledjenu djecicu, ogrnuto retorikom ljubavi.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja ne pitam:
    da li ce se poligamija zvati brakom

ja pitam:

dakle ako dobro razumijem, ti mislis, da ce nelegaliziranjem homo braka, biti sprijecena bracna poligamija. hm.
    no, kako onda tumacis, da u mnogim zemljama imamo bracnu poligamiji, ali nemamo homobrak?

i to nikako nisu ista pitanja.
    pa u tom smislu link nije odgovor.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Moram primjetiti da ovoliko stranica u toliko malo vremena nije bilo ni kad se trebao održati referendum o MPO (s istim inicijatorima)! A da nas je toliko 'živih' tada bilo - gdje bi nam bio kraj??? Mogli bismo bili svašta, ovako su se samo nekoliko aktivnih forumašica borile za sve vas s ovog i sličnih foruma i napravile puno (i dalje se jako puno zalažu!)...
    Snekice, slažem se, ali protivnik nije bio toliko organiziran pa je automatski i vidljivost u medijima bila mnogo manja. Ja sam u to vrijeme bila u drugim filmovima pa priznajem da nisam previše pratila priču, ali znam da ću, uslijedi li akcija protiv MPO ili nešto što miriši na to, biti uz vas dušom i tijelom, a vjerujem, nakon svega ovoga, ne samo svi ovi koji su danas protiv, već i mnogi koji su danas za. Nije isto biti protiv pedera i protiv djece. Iako je oboje PROTIV obitelji.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sve koje idete danas na koncert, dobar provod želim

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Nije isto biti protiv pedera i protiv djece.
    Misliš? Šalim se, ali napadali su na isti način, ali ipak je tad zdrava pamet pobjedila, a i nije se mogao čovjek, otac četvero djece (neka sličnost s Markićkom?!) boriti protiv nas kojima je ta pomoć daleko potrebna!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš? Šalim se, ali napadali su na isti način, ali ipak je tad zdrava pamet pobjedila, a i nije se mogao čovjek, otac četvero djece (neka sličnost s Markićkom?!) boriti protiv nas kojima je ta pomoć daleko potrebna!
    Zabrana MPO nema većinu, zapravo jako, jako je daleko do toga.
    A on i Markić su isto društvo.

Nego, ahahaha Predrag-Raos-pospricao-pisce-suzavcem-pokupila-ga-policija
    Fakat još samo Tomac fali

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Polygamie im Mormonentum

Die Mehrfachehe (englisch: „plural marriage“) ist eine Art der Polygamie, die von Joseph Smith, dem Gründer der Religionsgemeinschaft „Kirche Jesu Christi der Heiligen der Letzten Tage“ (auch „Rocky-Mountain-Heilige“), und einigen seiner engsten Vertrauten gelebt wurde. Unter Brigham Young wurde sie zunehmend auch den einfachen Mitgliedern der Kirche nahegelegt. In der mormonischen Hauptkirche wurde sie 1890 de jure und in den beiden folgenden Jahrzehnten auch de facto abgeschafft. Sie besteht in einigen kleinen fundamentalistischen Mormonengruppierungen im Westen der USA, in Kanada und in Mexiko bis heute fort.

ispravljam se, krivo sam rekla.
    izvor wiki njemacka:
    de jure i de facto ukinuta.
    postoji u malim fundamentalistickim grupama na zapadu USA, Kanade i Mexika.
    ali nije zakonski legalizirana.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    a hemafroditi? na njih smo sasvim zaboravili.
    ne znam koja zemlja... njemačka ili švedska... su uveli pojam 3. spol.
    i iskreno rečeno, ne vidim ništa toliko čudno u tome. dapače, to je napredak. interseksualne osobe imaju pravo ne biti ni muško ni žensko i imaju biti pravo biti prepoznati od države.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

njih sam ja spomenula jučer u raspravi na poslu - ima jako, jako puno ljudi koji će glasati ZA, u svim skupinama. Baš me muči tak+j referendum

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma svi ti razlozi za...
    ja bih se malo vratila na sasin post. i post od adio mare, prije par stranica na istom tragu.

i mislim da će stvarno većina ljudi glasati za samo zato što im se pederi gade.
    obzirom da ih jedino seksualnost razlikuje od ostalih, seksualnost odmah upada u prvi plan.
    i sad, ako si još malo po prirodi gadljivija osoba...

sjećam se kad nam je u pubertetu valjda vrh seksualne devijacije bila pomisao da nam se roditelji seksaju. fuuuuj i bljaaak.
    ili npr 60+ osobe.
    odmah bih na referendumu potpisala da se to zabrani. zakonom, ustavom, we.
    a onda nekako i odrasteš.

anvili, čekamo odgovor
    preletila sam linkove, ponavljam, ne znam jesu li iz pouzdanog izvora i kakvi su to portali koji ih prenose.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Intervju-tjedna-zoran-pusic-tko-to-njih-maltretira

Pročitajte što o svemu kaže čovjek koji 23 godine djeluje na području zaštite ljudskih prava, kojeg nikad nisu zanimala politička i druga uhljebljenja, koji nije bogat niti je ikad išta ukrao, čovjek koji je pristojan i pazi što i kako javno izgovara, ali ima mnogo građanske hrabrosti... Oni koji su mu bili trn u oku nazivali su ga Srbinom, prodanom dužom, mrziteljem Hrvatske, a on je iz godine u godinu govorio, pisao ... i stajao na Trgu žrtava fašizma.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Utjehu nalazim u ovom citatu: "Ja sam u zaštiti ljudskih prava 23 godine i većinu bitaka sam izgubio. To ne znači da čovjek, koji vjeruje da postoje argumenti i da se treba boriti za ispravnu stvar, ako i izgubi bitku kroz određeno vrijeme neće postići rezultate."

A Klauški danas jako dobar: Tko-je-vise-uopce-normalan-u-ovako-nenormalnoj-drzavi
    "Jesu li, primjerice, normalni oni koji i dalje sjede u HDZ-u? Ili glasaju za HDZ? Jesu li normalni svi oni koji one "drugačije" proglašavaju "nenormalnima"? I žele ih diskriminirati, samo zato što je to u ovoj zemlji sasvim normalno?"

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Jest da je Rezultat glasovanja daleko od realne stvarnosti, no baš ga je lijepo vidjeti.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    očito nitko tko nije protiv "nije kao nekad" i a priori se zna" kakav je" i treba ga
    uključujući Davora Pavunu, Prosperova Novaka itd.

Po mogućnosti ovo dolje ne čitati, nego čekati Dnevnik 3 da gđa. Munižaba to "obradi":

http://www.croative.net/index.php/ma...onalnu-obitelj

http://www.vecernji.hr/hrvatska/nisu...u-svrhu-902314
    Nije to Slobodan Prosperov Novak, nego samo Slobodan Novak!
    To su dva različita čovjeka!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    zuska, tako sam i ja mislila, a onda mi je jedna kolegica rekla za druge dviej koje će glasati za. uz argument da nije za pedere da odgajaju djecu. a to su relativno obrazovane žene, nisu glupe, elokventne su. ali ne poznaju nijednog pedera (tj misle da ne poznaju) i lako im je tako odlučivati. da se ne spominje da to nije pitanje koje se referendumom postavlja. eto, dvije osobe za koje bih rekla da su protiv.
    ja pak znam ljude i koji su do nedavno bili protiv braka, da ne spominjem posvajanja, ali su jos vise protiv onog sto pojedinci cine, rade, a i crkve. iznenadili su me da ce glasati protiv jer smo jos ljetos imali zustre rasprave na temu prava homoseksualnih osoba.
    s druge strane znam one koji to gledaju: pa vec pise u zakonu, nece se nista promijeniti ako glasam za.

postujem misljenje onih koji smatraju da se brak, kao naziv zajednice treba zadrzati na muskarcu i zeni. koji nemaju nista protiv da se ozakoni zajednica osoba istog spola, no da se zove drugacije. da imaju prava na sva prava.
    no kad mi se krene s teorijama braka sa zivotinjama, legalizaciji pedofilije, postane mi muka, narocito kad to cujem ili procitam od obrazovanih ljudi koji bi trebali uvidjeti bitnu razliku i ne mogu shvatiti kako je ne vide.
    takvih ljudi se bojim.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ja pak znam ljude i koji su do nedavno bili protiv braka, da ne spominjem posvajanja, ali su jos vise protiv onog sto pojedinci cine, rade, a i crkve. iznenadili su me da ce glasati protiv jer smo jos ljetos imali zustre rasprave na temu prava homoseksualnih osoba.
    i sama poznajem dosta ljudi koji do jučer nisu kužili mnogo toga vezano za lgbt zajednicu, počev od povorki. ali im je sad postalo kristalno jasno. ne bi me čudilo da u lipnju i oni izađu na povorku. znam i ljude koji su toliko osupnuti ovim što crkva čini da su se odlučili ispisati iz nje. radi se uglavnom o generaciji mojih roditelja.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Prati li ovaj topik netko tko je posljednjih mjeseci promijenio mišljenje iz za u protiv? Ili obrnuto?

Također, zna li neka od vas osobe koje nisu samo deklarativno za, već su se u kampanju uključile i volontiranjem? Ja, na žalost, nikog takvog ne poznajem pa nisam imala prilike uživo razgovarati s tim profilom ljudi. Jeste li vi?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Prati li ovaj topik netko tko je posljednjih mjeseci promijenio mišljenje iz za u protiv? Ili obrnuto?

Također, zna li neka od vas osobe koje nisu samo deklarativno za, već su se u kampanju uključile i volontiranjem? Ja, na žalost, nikog takvog ne poznajem pa nisam imala prilike uživo razgovarati s tim profilom ljudi. Jeste li vi?
    Ne znam osobno nikoga tko je za. Ali bojim se da će se manipulirati tim glasovima, bez obzira na to koliko ljudi izađe i što zaokruži... Uff...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U kampanju "ZA"? Da, poznajem.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mislim da ne.

da, na zalost, poznajem. nije krug ljudi s kojim se druzim.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nažalost znam dvije cure koje su za (neće se baš angažirati na akcijama), ali šokiralo me njihovo mišljenje. Niti jedna nije baš praktična vjernica, idu u crkvu za blagdane ili nikad, ali eto...plus obje fakultetski obrazovane, rođene u ZG

Znam dvoje mladaca koji su se angažirali na prikupljanju potpisa za referendum, vjerojanto su i sad aktivni u agitiranju. Dolaze iz mnogobrojne hercegovačko-katoličke obitleji pa mislim da ne moram objašnjavati njihovu motivaciju. Koja me uopće nije iznenadila

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja znam isto ZA osobe, i kad sam čula njihove argumente ono malte ne poželiš zaokružiti ZA. Kao ništa se neće promijeniti poslije, sve će njima ostati isto, ista prava sve isto. Mi samo želimo da bude u ustavu unešeno da je brak=žena+muškarac. To na njih neće utjecati.

jao..

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A mislim znam i one koji će glasati ZA iz uvjerenja "ubij pedera"

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I ja znam. Bliski prijatelji koje volim. Kazu mi da sam izmanipulirana

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

TrudyC molim te nemoj donositi takav stav o nekome jer je iz mnogobrojne hercegovačko-katoličke obitelji. protiv predrasuda si, a upravo si upisala u post takvu predrasudu koja vrijeđa

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sad vidim da nisam baš bila jasna, sori, ne bih htjela da si tu popisujemo poznanike, pa da objasnim, jeste li imali uživo prilike razgovarati s ljudima koji su se angažirali u za kampanji, kakvi su im stavovi, zašto su se angažirali....
    I zašto, u kojem trenutku, je netko promijenio mišljenje...to bi me zanimalo.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sad vidim da nisam baš bila jasna, sori, ne bih htjela da si tu popisujemo poznanike, pa da objasnim, jeste li imali uživo prilike razgovarati s ljudima koji su se angažirali u za kampanji, kakvi su im stavovi, zašto su se angažirali....
    I zašto, u kojem trenutku, je netko promijenio mišljenje...to bi me zanimalo.
    Zuska ja nisam osoba koja ima volje ulaziti u razgovor s ljudima razlicitih razmisljanja, ako su ekstremne. na zalost poznajem jednu extremnu osobu i za svoje dusevno zdravlje izbjegavam bilo kakvu komunikaciju sem one osnovne dobar dan i sl. s njom.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 28.11.2013. at 14:56

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa, osobi koju poznajem a angažirala se u kampanji stavovi su kao stavovi doktorice Markić. Ta osoba je i politički angažirana u stranci dr M.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja takvu osobu ne znam, ne samo na forumu, nego ni oko sebe
    svi su na istom mjestu gdje su bili i prije, samo su u zadnjih par mjeseci na tom mjestu cvrsce

u svojoj obitelji i uskom krugu prijatelja nemam nikog tko je za, ali u sirem krugu prijatelja imam, i dopustila sam si, naivna, uvjeravanja i objasnjavanja, pa i lagane svadje, a koje nisu dovele ni do cega osim sto je meni sad neugodno

utjesno je da oko sebe imam ljudi koji su lani ili prije par godina bili prilicno rigidnih stavova, a sad kazu da ce u nedjelju glasati protiv

ne poznajem

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa, osobi koju poznajem a angažirala se u kampanji stavovi su kao stavovi doktorice Markić. Ta osoba je i politički angažirana u stranci dr M.
    koja je stranka dr. M?
    ona je jučer nekoliko puta ponovila ako nije članica stranke

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam se snage upuštati u rasprave - pokušala sam na poslu, ali sam se na vrijeme makla.

Frendica mi je rekla da je studirala s dr. Markić, a i neki drugi ju znaju - Zgb je mali grad. A i sama sam skužila da znam neke ljude iz tog okruženja

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    koja je stranka dr. M?
    Ako sad nije članica, znači da je istupila.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ili laže

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

zuska, poznajem na razini poslovmih kolega par osoba koje su angažirane u UIO, kao i dvoje članova Opus Dei-a. svi visokoobrazovani i vrlo kvalitetni u području kojim se bave. jednom sam se dovela u priliku da s jednom članicom Opus Dei razgovoram o gayevim (u trenutku kad je krenulo potpisivanje peticije za referendum). bilo mi je danima mučno od onoga što sam tom prilikom čula i od tada u širokom luku zaobilazim tu temu s njom (kao i s ostalima). stavovi su tu previše ukopani i daleko je iznad mojih mogućnosti da utječem na njih.

inače, većina ljudi iz moje okoline su ZA uglavnom jer su protiv toga da gay posvajaju djecu. ne pomaže ni malo činjenica da referendumsko pitanje nije o usvajanju.

citirat ću sebe - voljela bih da mi netko tko je ZA iz uvjerenja da radi u interesu djece komentira kako gleda na ovaj problem:

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se slažem s UIO da je pragmatična uloga braka (građanskog) u prvom redu da štiti interese djece. Djeca koja rastu u vanbračnoj zajednici u konstantnoj su opasnosti da će neki paragraf ili gorljivi birokrat papreno zakomplicirati život njihovim roditeljima (nešto o tome znam iz osobnog iskustva), pa posredno i njima samima. Većina prava koja proizlaze iz braka mogu se regulirati raznoraznim ugovorima, aneksima i punomoćima, ali vraški je praktično imati jedan krovni ugovor koji pokriva niz takvih pojedinačnih ugovora i za koji si siguran da će donekle „raditi“ jer ga većina koristi. Smatraju li zagovornici opcije ZA (Dijana, krojachica, vjerujem da vas ima još koje ovo čitate...) da je pravedno da se u Ustav unosi stavka koja djeci homoseksulnih roditelja briše mogućnost da im držva u bilo kojem trenutku osigura zaštitu života pod pravnim okriljem bračnog ugovora (unatoč činjenici da njihovi homoseksualni roditelji plaćaju toj državi porez jednako kao i heteroseksualni roditelji)? Ustav je tu da bi maksimizirao sreću i pojednostavio život svih nas, a ne samo nekih. Zanima me vaše razmišljanje o tome.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Danas na riječkom Korzu dva štanda ZA i jedan PROTIV. Jedna gospođa sa štanda ZA prilazi svakom prolazniku, nudi letak i kaže: glasajte za obitelj! Pogled koji je od mene dobila na tu izjavu mislim da ju je stresao.
    Ali, čemu da ja njoj kažem: pa, ne glasa se za obitelj, pitanje je sasvim drugo. Ona zna drugačije i to je to.

Inače dvije bliske mi osobe su ZA, svaka zbog drugih razloga i obje mi se čudom čude kako sam ja protiv. Nema tu rasprave ni potrebe ubacivati argumente, svi smo sigurni u svoje.

Glavno je da se ne vređamo međusobno. Uvijek je "nekak' bilo, pak i vezda bu", izdržat ćemo i ovaj referendum i njegove rezultate. A možda bude dobro i poslije _optimist_

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne znam nikog tko je prešao iz ZA u PROTIV , ali mm, koji je (bio) žestokui protivnik homo posvajanja, je nakon senine priče o ani i višnji brzinom munje promijenio mišljenje. Zbilja je drugačije kad se probamo staviti u nečiju kožu.

Znam jednog volontera i aktivista, ta osoba graniči s fanatizmom. Zanimljivo mi je kako se iz njenih usta može čuti samo "dobre" stvari, nema mržnje, bijesa, ljutnje, ali ni argumenata, uz gomilu neodgovorenih pitanja. I ka sam imala osjećaj mučnine nakon razgovora, pa više ne potičem te teme. Inače je krasna osoba, profesionalno i osobno (koliko je znam), a u ovoj situaciji pretvara se u gorgonu.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...ovog-trga.html

evo koliko je njih briga za brak i obitelj. čiste bolesne političke ambicije i ništa drugo

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja se borim sa svekrom... Nikako mu utuviti u glavu da su homoseksualaci samo izgovor...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

... Toliko me iznervirao da sam nakon dva mjeseca dijete, cijelu čokoladu pojela.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...ferenduma.html
    eto i kladionicu imamo
    i ja sam za koeficijent 4.50

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da li je tko linkao T.Miluna, krasan uradak o različitosti i jednakosti
    http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...=clanci_manual

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    koja je stranka dr. M?
    bila je predsjednica pokreta hrast ( hrvatski rast) koji je okupljao više organizacija i političkih stranaka i tako zajednički su se kandidirali na parlamenarnim izborima, pod vodstvom ŽM,

kasnije je unutar pokreta došlo do raskola i struja koja je podržavala predsjednicu ŽM je osnovala političku stranku "Hrast-pokret za uspješnu hrvatsku", a vodstvo nove stranke kao predsjednik i dopredsjednik preuzeli su Ladislav Ilčić (grozd i UIO ) i Krešimir Miletić ( i ja sam bio embrij i UIO).

nije mi nezamislivo da ona nije član te stranke, iako odlično surađuje sa najistaknutijim članovima, jer su procijenili da bi im samo štetilo u ovoj inicijativi

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    alex, nije to profil ljudi koji su za.

.
    u pravu si
    ispirčavam se što sam to uopće napisala
    ali nisam mogla vjerovati kada sam to pročitala
    stvarno ne znam tko se ponosi ako je AB na njegovoj strani

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    zar božidar alić smije onako pisati? ono je jezivo. postoji li neki zakon? mislim, to je čisti govor mržnje. preporučam da se ne zeznete kao ja, pročitate i dobijete mučninu za narednih mjesec dana.
    x

totalni OT ali ovaj tekst mi je malo saprao gorčinu koju sam imala nakon AB
    http://bhsupersport.com/miljenko-jer...cisticki-gade/

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vezano za dijanino pitanje jesu li eichmanni svi za za, ko i cvijeta, pa nisu naravno, imam brojne frendove i kolege koje volim i koji su dobri ljudi koji su za. To me intimno zalosti mislim da su u krivu i da bi svatko od njih bio za ne da mz je npr dijete ili netko blizi gay i da je stanju vidjet gaya kao osobu a ne kao karikatiru osobe u koznjaku ispiersanih bradavica koj bi samo misli o novim partnerima za seks.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dalje ne stizem vise citat, sretno nam svima u ned.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •