Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ako je otac npr. alkoholičar ili je šestu zapovijed kršio incestom, a majka recimo imala probleme s nekim drugim grijesima tipa srditost i lijenost, pitajte odraslo dijete jel osjeća teret grijeha svojih otaca - ili je to samo fantazija nekih tamo Židova od prije par tisuća godina. Svatko od nas se rađa roditeljima koji nose neke terete, to je istočni grijeh. Da smo svi ranjeni, i tu ranjenost prenosimo na djecu. Krstimo ih da im to skinemo s leđa - ali krštenje i uoće vjera je kao televizor - ako ga ne uštekaš, i ne gledaš - ne vidiš ništa. Ali dobio si televizor, pa ga lakše možeš i uštekati u GodTube, da proradi.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    ali krštenje i uoće vjera je kao televizor - ako ga ne uštekaš, i ne gledaš - ne vidiš ništa. Ali dobio si televizor, pa ga lakše možeš i uštekati u GodTube, da proradi.
    razumljivo, u skoro svemu je tako
    ako ne vježbaš trbušnjake teško ćeš do ravnog trbuha...
    što god zapustiš, s vremenom zakržlja,
    Zato treba vježbati,
    um, duh , tiijelo.
    Netko može sve sam doma, drugima je potreban odlazak u teretanu, nisu tako jaki i disciplinirani.
    Ja sam od tih, mene bi trebalo redovito klepati po ušima i podsjećati non-stop na sve dobro da bih se toga držala.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    razumljivo, u skoro svemu je tako
    ako ne vježbaš trbušnjake teško ćeš do ravnog trbuha...
    što god zapustiš, s vremenom zakržlja,
    Zato treba vježbati,
    um, duh , tiijelo.
    Netko može sve sam doma, drugima je potreban odlazak u teretanu, nisu tako jaki i disciplinirani.
    Ja sam od tih, mene bi trebalo redovito klepati po ušima i podsjećati non-stop na sve dobro da bih se toga držala.
    Istina i ja sam od tih koji se moraju upisati da bi odradili, a i nekak sam društven tip, meni taj individulan pristup vjeri nikak ne bi sjeo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •